Over Supersupps

In 2016 begon onze eigen strijd tegen de kilo’s en de zoektocht naar een gezonder en fitter lichaam. Dit begon natuurlijk met meer sporten, gezonder eten. Waar je na die stap te hebben gezet om je in te schrijven bij een sportschool tegen veel vragen aanloopt. Hoe vaak ga ik trainen? Wat is beter cardio of krachttraining? Etc. 

Alleen 2 á 3 keer per week naar de sportschool gaan zonder workout plan boekte weinig resultaat. Dit leidde naar meer bewustheid creëren naar waar je je lichaam mee voedt. Ook komt hier een passend trainingsschema bij kijken die nauw aansluit op je doel. 

Al snel kom je in aanraking met supplementen. De wereld van supplementen is voor de beginnende sporter een doolhof, veel producten die beweren een wonder te kunnen waarmaken. Vele van deze producten maken de beloftes echter niet waar. Ook zitten er in een groot deel van aangeboden producten onnatuurlijke stoffen verwerkt die je lichaam meer schaden dan goed doen.

Uit deze gedachte is onze visie van SuperSupps ontstaan, supplementen op 100% natuurlijke basis zonder toevoeging van onnodige ingrediënten zoals toegevoegde suikers of aspartaam (E951). Om tot deze producten te komen werken wij samen met erkende farmaceutische bedrijven in Nederland. 

SuperSupps staat garant voor de hoogste kwaliteit producten. Uitsluitend worden alleen de beste grondstoffen verwerkt in onze producten. Zo kunnen wij u garanderen dat u altijd de beste kwaliteit ervaart.

Naast het aanbieden van supplementen biedt SuperSupps ook online personal coaching aan. Wij hebben het verlangen om andere mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke sportieve doelen. Via onze coaching bieden wij advies op gebied van training, voeding en supplementen. 

Uit eigen ervaring hebben wij ondervonden dat het leven vele malen leuker is als je je fit, gezond en zelfverzekerd voelt. Dit gevoel gunnen wij iedereen! Dit is misschien wel de belangrijkste reden geweest om SuperSupps te beginnen. Andere mensen helpen naar een fitter en zelfverzekerder leven!